Українська студія ZikZak Architects показала проєкт реконструкції школи для українських дітей у передмісті Варшави, Польща.

Наразі команда архітекторів замірює приміщення й формує концепцію внутрішнього середовища школи.

Ремонтні роботи планують завершити до вересня 2023-го. У ZikZak зазначають, що дизайн інтерʼєру, над яким вони працюють, безпосередньо впливатиме на ефективність навчання й зацікавленість школярів.

Проєкт розробили для компанії Study.ua. Там кажуть, що це буде не просто будівля, а освітній простір для навчання й дозвілля школярів.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Раніше ZikZak Architects розробили проєкт модульної школи Revival. Це рішення для пошкоджених або зовсім зруйнованих внаслідок війни навчальних закладів у містах і селах України.


За даними польської Прикордонної служби, від 24 лютого до країни в’їхало майже вісім мільйонів людей з України, водночас 6,2 мільйона людей виїхали.

Українці в Польщі можуть отримати цифрову посвідку на проживання Diia.pl, схожу на документи в «Дії». Його можна використовувати для підтвердження особи, перетину кордону, отримання державних послуг й у всіх життєвих ситуаціях, де він необхідний. Розповідаємо, скільки коштує житло, транспорт і їжа в столиці Польщі – Варшаві.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

обкладинка й фото: ZikZak Architects