Благодійний проєкт «Чотирилапий Санта» для підтримки кормом малозабезпечених власників тварин запускають по всій Україні.

Корм і смаколики для домашніх улюбленців (котів, собак й інших тварин) надаватимуть:

  • пенсіонерам;
  • людям, які втратили роботу;
  • ВПО, які евакуювалися разом із тваринами;
  • сімʼям військових і багатодітним сімʼям, де є домашні тварини.

Благодійна акція діятиме з 19 грудня 2022 року по 19 січня 2023-го. Щоби долучитися до проєкту, потрібно заповнити ось цю Google-форму.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


В ірпінському мікрорайоні СМУ створять «перший в Україні «пункт незламності» для чотирилапих. Там уже є генератор, теплові пушки, а також корми, клітки й миски для домашніх тварин.

У пункті обігріву також можна зарядити телефон, випити каву або чай, а також за попереднім записом залишити чотирилапого на якийсь час.


На рівні міста святкувати Різдво й Новий рік 2023 вирішили в «обмеженому форматі». На Софійській площі встановлять новорічну ялинку 12 метрів у висоту, прикрашену іграшками минулих років й енергозберігальними гірляндами, які світитимуться від генератора. Масових розважальних заходів, фудкортів, ярмарків, атракціонів на Софійській площі не буде.

Водночас на ВДНГ почала роботу «Зимова країна», а на території комплексу Osocor Residence – зимове містечко London Story з фудкортом, ковзанкою й атракціонами.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі