На Льодовому стадіоні в Києві відкриють ковзанку просто неба. Вона працюватиме щодня, з 24 грудня до 28 лютого, з 10:00 до 21:00.

«Площа льодової поверхні становить 6 тисяч квадратних метрів, що робить ковзанку найбільшою в Україні», – кажуть організатори.

Ціни

  • вартість входу – 100 гривень (час необмежений);
  • оренда ковзанів – 150 гривень (якщо не маєте власних);
  • послуги інструктора – 200 грн/год.
  • заточка ковзанів – 50 гривень.

Учасникам бойових дій відвідування ковзанки – безкоштовно з 24 по 31 грудня й з 14 січня до закриття сезону. Пенсіонери й діти-сироти отримають знижку в розмірі 50% за наявності посвідчення.

Офіційне відкриття ковзанки відбудеться 24 грудня, о 10:00, передбачена розважальна програма навколо новорічної ялинки, кажуть організатори. На території поряд працюватимуть роздягальні й точки фастфуду.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Ковзанка на Льодовому стадіоні в Києві працювала й узимку 2022 року. Вона розташована на проспекті Академіка Глушкова, 9, біля метро «Іподром» (станція працює як укриття під час повітряних тривог).


На рівні міста святкувати Різдво й Новий рік 2023 вирішили в «обмеженому форматі». На Софійській площі встановлять новорічну ялинку 12 метрів у висоту, прикрашену іграшками минулих років й енергозберігальними гірляндами, які світитимуться від генератора. Масових розважальних заходів, фудкортів, ярмарків, атракціонів на Софійській площі не буде.

Водночас на ВДНГ почала роботу «Зимова країна», а на території комплексу Osocor Residence – зимове містечко London Story з футкортом, ковзанкою й атракціонами.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі