Купити квитки на найпопулярніше серед пасажирів міжнародне сполучення Київ – Варшава можна буде лише онлайн, повідомили в «Укрзалізниці». 

«На нього [потяг Київ–Варшава – ред.] хоч і збільшено пропозицію місць у 2,5 раза, спостерігається дефіцит: обмеженою є кількість вагонів габариту RIC, які можуть із перестановкою колісних пар прямувати до польської столиці», – написали в компанії.

Водночас почастішали випадки, коли шахраї-спекулянти перепродають квитки «з рук» чи в соціальних мережах на своїх сторінках. Крім того, виявлені випадки підроблених проїзних документів.

З 10 листопада продаж квитків «варшавського» напрямку переводиться повністю в онлайн-режим. Продаж квитків міжнародного сполучення доступний і в мобільному застосунку «Укрзалізниці».

Для групових замовлень створено спеціальний онлайн-канал замовлень, а офіційні делегації, запити від дипломатичних і державних установ обслуговуватимуться виключно у відповідній спеціалізованій касі (кількість таких бронювань додатково обмежується, щоб вивільнити максимум квитків пасажирам у доступному всім онлайн-каналі).

Продаж квитків онлайн на напрямки Київ – Варшава й Варшава – Київ відкриватиметься о 08:00 за 20 діб до дати рейсу, щоб усі пасажири були в рівних умовах, підкрелили в компанії.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


«Укрзалізниця» запустила 14 нових рейсів, чотири з яких за кордон. Компанія також продовжила маршрут деяких напрямків і змінила години відправлення й прибування потягів.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі