Києво-Могилянська академія разом із європейською криптобіржою WhiteBIT створить курс з блокчейн-технологій, регулювання віртуальних активів й обігу криптовалют.

Вони підписали меморандум про співпрацю. Співробітництво Могилянки та WhiteBIT також передбачає спільну діяльність у проведенні тематичних заходів та іншу наукову, методичну, освітню й інформаційну взаємодію.

«Щоб скористатись усіма можливостями, що відкриваються перед людством, молоде покоління українців має вчасно отримати вичерпні й фахові знання про новітні технології. Тому WhiteBIT і Могилянка домовилися про створення освітньої екосистеми, завдяки якій студенти й усі охочі набуватимуть відповідну сучасну інформацію й навички», розповів СЕО WhiteBIT Володимир Носов.

Зараз Могилянка працює над впровадженням змін в освітній процес і створенням магістерської програми.

«Ми розпочинаємо роботу над створенням першої в Україні та Східній Європі магістерської програми з блокчейн-технології, а також відповідної сертифікатної програми», – підкреслив президент НаУКМА Сергій Квіт.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


На початку лютого Верховна Рада України проголосувала за закон про віртуальні активи, який надає правовий статус криптовалюті. Нею можна оплатити продукти в супермаркетах Varus і пальне на заправках WOG.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі