Асоціація родин захисників «Азовсталі» запускає проєкт гуманітарної допомоги звільненим із полону військовим – бізнесам, благодійним організаціям та волонтерам пропонують долучитися до створення персональних боксів «Нарешті Ти Вдома».

Кожен такий бокс міститиме набір необхідних речей, як-от одяг, білизна, засоби гігієни, а також рюкзак, телефони та зарядні пристрої. Вміст коробки підбиратимуть, зокрема, з огляду на стан здоров'я військового.

Вміст боксу. Зображення: Асоціація родин захисників «Азовсталі»

За грошову пожертву у фонд Асоціації можна буде привітати військових із поверненням, вручну розмалювавши бокс. 

Вартість кожного боксу складає від 10 тисяч гривень. Почитати детальніше про проєкт та зробити внесок можна за цим посиланням.

Фонд Saint Javelin збирається пожертвувати на створення боксів 10 тисяч доларів.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


22 вересня Україна повернула з російського полону 205 військових – частину захисників Маріуполя й командирів полку «Азов». Серед військових, які повернулися додому внаслідок обміну з РФ, – Святослав «Калина» Паламар, Сергій «Волина» Волинський, Денис «Редіс» Прокопенко, а також Богдан «Тавр» Кротевич. П’ятеро командирів «Азову» залишатимуться під особистим протекторатом у Туреччині до кінця війни.

Редакція The Village Україна поспілкувалася з родиною Михайла Діанова, який захищав «Азовсталь» і повернувся додому під час останнього обміну після чотирьох місяців полону.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі