У лікувально-діагностичному центрі клініки «Добробут» на вулиці Сім’ї Ідзиковських у Києві можна буде відвідати репродуктолога безоплатно. Таку можливість клініка надає із 25 липня по 31 серпня.

Із лікарем можна буде, наприклад, порадитися про те, чи слід планувати вагітність під час війни, чи є час відкласти свої репродуктивні плани, а також про ризики для репродуктивного здоров’я.

Прийом ведуть два фахівці: репродуктолог зі спеціалізацією в оперативній гінекології й репродуктолог, що має експертизу в репродуктивній генетиці.

Запис на прийом у контакт-центр за телефонами: 097 495 28 88 або 044 495 28 88.

Клініка має змогу безкоштовно надавати низку послуг військовим і цивільним завдяки співпраці з міжнародними благодійними організаціями й фондами.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


В Україні створили платформу «Бережи себе» з доказовою інформацією про здоров’я під час війни. На ресурсі зібрана інформація із різних тем: від хронічних й інфекційних захворювань до ментального здоров’я. Усі матеріали написані експертами: лікарями, науковцями й медичними журналістами.

Також запустили сайт для українців, які потребують лікування за кордоном. Платформа Treatment4Ukraine призначена для українців із ВІЛ, вірусними гепатитами або туберкульозом, які вимушено виїхали в країни Європи.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі