У Києві після ремонту контактної мережі з 14 липня відновили роботу ще два тролейбуси: №16 та 23 – повідомив транспортний експерт Олександр Гречко.

Тролейбус №16 курсує від вулиці академіка Туполєва до майдану Незалежності, а №23 – від Туполєва до Лукʼянівської площі.

«Тепер жителі мікрорайону можуть усього за 6,50 доїхати до м. «Сирець» або взагалі на майдан Незалежності. Відновлення руху тролейбусів економите киянам сотні гривень щомісяця», – зазначив він.

За його словами, контактну мережу поки не відновили біля телевежі на Дорогожичах, тому тролейбус №16 їде вулицею Ризькою й Дорогожицькою, об’їжджаючи цю ділянку.

Заступник голови КМДА Микола Поворозник додав, що припиняють роботу тимчасові тролейбусні маршрути №16К та №23К.

Фахівці ремонтують контактні лінії тролейбуса. Фото: КМДА

Ці тролейбуси не курсували з кінця лютого. Щоб їх відновити, треба було відремонтувати контактні мережі, пошкоджені через російські обстріли.

Наступною фахівці ремонтуватимуть ділянку контактної мережі на проспекті Перемоги, яку пошкоджено внаслідок обстрілів РФ, повідомив Поворозник.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Загалом через пошкоджені обстрілами мережі в Києві не курсували 10 маршрутів тролейбусів. Лінії почали відновлювати лише наприкінці червня. 10 липня запустили шість тролейбусних маршрутів: №6, 18, 25, 28, 32 і 33.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі