Зоозахисна організація UAnimals розігрує автограф Леонардо Ді Капріо. Для участі потрібно зробити донат на порятунок тварин у розмірі від 300 гривень.

Для розіграшу автограф із власної колекції передав американський колекціонер Алекс Крилов. «Підпис пройшов спеціальну експертизу, має відповідний сертифікат і пожиттєву гарантію компанії World Memorabilia, тож за його справжність можна не перейматися», – пишуть в UAnimals.

Щоб взяти участь у розіграші автографа, потрібно зробити пожертвування від 300 гривень на банку в Monobank за цим посиланням

Переможця обернутися випадковим чином 1 липня. Усі зібрані кошти спрямують на порятунок тварин, які постраждали від війни.

«Леонардо Ді Капріо багато років переймається захистом тварин, що знаходяться під загрозою зникнення. Окрім цього, Лео на світовому рівні піднімає питання глобального потепління, збереження дикої природи та морських екосистем», – додали в організації.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Від початку повномасштабного вторгнення UAnimals допомагає вивозити тварин із прифронтових зон, закуповує корм для постраждалих від війни регіонів, а також домопагає пораненим тваринам. За діяльністю організації можна слідкувати в соцмережах.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі