МАФ «Львівських круасанів», де була Анджеліна Джолі, хотіли демонтувати, бо він не законний, заявив мер Львова Андрій Садовий. У мережі закладів запевняють, що все оформлено належним способом. А Садовий згодом спростував свою заяву.

що відбувається?

Андрій Садовий під час спілкування зі стендап-коміками «Культурна оборона» сказав, що МАФ «Львівських круасанів», де була Анджеліна Джолі, будуть демонтовувати. 

«Цей МАФ не законний. І його ми будемо демонтовувати», – сказав Садовий. 

Ми звернулися за коментарем до «Львівських круасанів». У мережі у відповідь на запит The Village Україна повідомили, що приміщення орендують, а документи на право власності оредодавця оформлені належним способом.

Та згодом Андрій Садовий спростував свою заяву. У коментарі виданню «Сьогодні» мер Львова сказав, що такого рішення ще не ухвалили

«Це була дискусія під час розмови зі стендап-коміками, коли вони збирали гроші для ЗСУ. Жодних розпоряджень про знесення немає!» – сказав Андрій Садовий.

Проте він додав, що МАФ, де знаходяться «Львівські круасани», таки має незаконно оформлене право власності. Тому, чи демонтувати МАФ, вирішить суд. 

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Анджеліна Джолі відвідала Львів 30 квітня. Вона зайшла у «Львівські круасани» на Сихові, де її й помітили вперше. Після відвідин голлівудської акторки продажі мережі зросли на 20%. 

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі