У найбільших українських магазинах техніки з’явилися оголошення про початок продажів ігрової консолі Xbox Series S, пише AIN.UA. Передзамовити консоль вже можна на Moyo та Comfy. Також консоль з'явилася на Rozetka, але поки що без можливості передзамовити.

На Moyo продажі мають початися із 28 червня, ціна консолі – 11 999 гривень.

Поки що незрозуміло, чи йдеться про повноцінний запуск Xbox в Україні, чи лише про продаж пристоїв. Moyo, Comfy та Rozetka продають лише офіційно ввезену техніку, із гарантією від виробників.

«Сервіси та екосистема Xbox для українських користувачів поки що недоступні. Зараз гравці з України можуть купити [легально ввезену, розмитнену] консоль, але не можуть зареєструвати акаунт у своєму регіоні, для цього обирають інші країни. З офіційним запуском сервісів Xbox можна буде обрати Україну як регіон проживання, платити за ігри в гривнях та отримати інтерфейс українською», – пояснюють в AIN.UA.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Microsoft презентувала гральну консоль Xbox Series S у вересні 2020-го. Вона на 60 % менша, ніж Xbox Series X. Також у консолі немає приводу (вона повністю цифрова). Приставка має кастомний накопичувач NVMe SSD на 512 ГБ, роздільну здатність 1440р (2К) з мультиплеєром до 120 fps з можливістю масштабування зображення до 4К.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі