У Києві створили квіткову композицію, присвячену літаку «Мрія», повідомив начальник Управління екології та природних ресурсів КМДА Олександр Возний.

Її можна побачити на площі біля Деснянської районної державної адміністрації.

Над квітником працювали протягом 10 днів. За основу для ескізу взяли малюнок 8-річної доньки одного з працівників «Київзеленбуду». Площа квітника  85 квадратних метрів. Для створення клумби використали майже 2 тонни білої мармурової крихти та 10000 квітів різних сортів: колеус, чорнобривці, бегонія, ценерарія та агератум.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Усього у Києві створять понад 30 квіткових композицій у різних районах, приурочених до Дня міста. Першою з таких робіт стала композиція у формі марки «русскій воєнний корабль, іді…» на транспортній розв’язці біля метро Лівобережна. Також біля станції метро «Політехнічний інститут» зробили квітник у формі трактора, що тягне трофейний російський танк.

Крім цього, планують створити квіткову композицію у формі панами Kalush Orchestra. У парку «Позняки» має з’явитись квіткова емблема ЗСУ. Також хочуть зробити панно із «бойовими гусьми», квітники із Привидом Києва, Мадонною з немовлям з київського мтро, «Голуба миру» та прапори дружніх держав.

Українському літаку «Мрія» київська крафтова броварня Underwood Brewery присвятила пиво та комплект мерчу.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Обкладинка і фото: КМДА