Українська блокчейн-компанія Everstake пожертвувала армії $10 мільйонів у криптовалютах. Частину коштів передали благодійному фонду Aid For Ukraine, що збирає внески в криптовалюті на потреби ЗСУ. З моменту запуску ініціатива залучила понад $60 мільйонів, з яких уже $45 мільйонів витратили на аптечки, сухпайки, бронежилети й інші закупки для військових.

Everstake закликають криптоспільноту продовжувати надсилати пожертви фонду Aid For Ukraine. Для цього вони разом із Мінцифрою та креативним агентством Bickerstaff.734 створили реп-відео за участю міністра цифрової трансформації Михайла Федорова.

«Голуби миру зробили спільний трек разом із Михайлом Федоровим. Меседж у тому, що люди інвестують у багато дивних речей і свято вірять в те, що вони стануть проривними. Але вони рідко думають про мир як інвестицію, хоча це найважливіша річ для людства. Якщо не буде миру, ви не зможете заправити свій Lamborghini чи купити ферму з альпаками. Ми впевнені, що мир вартий того, щоб вкласти в нього гроші», – каже креативний директор Bickerstaff.734 Ілля Ануфрієнко.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Фонд Aid For Ukraine був створений блокчейн-компаніями Everstake, Kuna та FTX за підтримки Мінцифри.

Також в Україні запустили глобальну фандрейзингову платформу United24. Тут кожен може надіслати пожертву на армію, медичні потреби або відбудову країни й отримати звітність про використання коштів від профільних міністерств. Детальніше про те, як працює платформа, розповідали тут.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі