«Укрпошта» випустить останню марку про потоплений російський корабель 23 травня, повідомляє гендиректор Ігор Смілянський.

«23 травня ми святкуємо День морської піхоти України. Так збіглося, що на цей день припадає 40 днів з моменту «трагічної» загибелі російського крейсеру «москва», тож це подвійне свято. Тому саме 23 травня «Укрпошта» випустить марку «Русскій воєнний корабль … всьо!» і почне її продаж».

Марка стане останньою в серії про крейсер «москва» та вийде накладом у 5 мільйонів примірників: це вп’ятеро більше, ніж перша. Продаватимуть її у двох номіналах: для відправлень по Україні та для міжнародних відправлень.

Продаватимуть марку в понад 1500 відділеннях «Укрпошти»: «У перший тиждень мільйон марок спрямують у відділення. Наступного тижня – ще мільйон». Ліміт на продаж – 2 блоки по 3 марки одному покупцю, додає Смілянський. 

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів

Ще півтора мільйона марок продаватимуть на п’яти інтернет-майданчиках, зокрема міжнародних: «Ліміт той же: 2 блоки на замовлення».

Оголосити деталі продажу планують ввечері 22 травня: «Не треба одразу займати черги, час продажу та всі деталі ми оголосимо завчасно на наших сторінках і в моєму фейсбуці та Telegram-каналі ввечері 22 травня».


Перша марка «Русскій воєнний корабль...» вийшла накладом 1 мільйон екземплярів. Половину накладу продали за три дні. Щоб купити марку, людям доводилося відстояти великі черги.

На благодійному аукціоні «Укрпошта» продала марку з кораблем за 5 мільйонів гривень. Усі гроші передадуть на допомогу ЗСУ.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі