Забудовна компанія встановила будівельний паркан на вулиці Жилянській біля універмагу «Україна», де розташований трамвай «Площа Перемоги», повідомляє депутатка Київради Ксенія Семенова.

За її словами, забудовники не мають дозволу на будівництво паркану. Це підтвердив і директор Департаменту міського благоустрою КМДА Тимур Ткаченко: «Будь-які будівельні роботи за нашою інформацією там не можуть відбуватись, оскільки контрольну картку було видано виключно на утримання земельної ділянки. Станом на сьогодні контрольна картка прострочена. Будемо реагувати».

Семенова також додала, що звернулася до прокуратури та до військової адміністрації з проханням заборонити будь-які нові будівництва на час війни: «Усі київські активісти або на фронті, або допомагають фронту, і не можуть, та й не мають права зараз влаштовувати публічні масові протести».

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Ця ділянка на вулиці Жилянській, 148–162 в Шевченківському районі Києва перебуває в оренді ТОВ «Антуріон» із серпня 2020 року. Забудовник планує звести «житлово-громадський комплекс з приміщеннями адміністративного та торговельного призначення», який матиме підземний і наземний паркінги.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Фото: Ксенія Семенова