UPD. Унаслідок обстрілів інфраструктурних об’єктів Фастова є постраждалі. Дві особи госпіталізували з пораненнями середньої тяжкості, повідомив голова Київської ОВА Олександр Павлюк.

UPD. Загиблою виявилась журналістка «Радіо Свобода» Віра Гирич, повідомив її колега Олександр Демченко.

UPD. Одну загиблу людину виявили рятувальники, які продовжують розбір завалів житлового будинку в Шевченківському районі Києва, куди вчора, 28 квітня, влучила російська ракета, повідомив  мер міста Віталій Кличко.

UPD. Унаслідок ракетного обстрілу житлового будинку у Шевченківському районі постраждали 10 осіб, 4 людини госпіталізували, повідомляють у КМДА.

У Києві ввечері 28 квітня зафіксували два «прильоти» в Шевченківському районі міста, повідомив міський голова Віталій Кличко.

Речниця ДСНС Світлана Водолага повідомила «Громадському», що внаслідок обстрілу Києва є потерпілі, однак поки що невідома їхня точна кількість. За її словами, одна ракета влучила в інфраструктурний обʼєкт, а інша – в житловий сектор поблизу.

«Влучання було в перші поверхи, а на верхніх є люди», – розповіла Водолага.

Фото: The Village Україна

У цей час в місті з офіційним візитом перебував генсек ООН Антоніу Гуттереш. Він обговорював із Володимиром Зеленським евакуацію цивільних із Маріуполя, а також гуманітарну допомогу Україні.

Крім того, російські окупанти обстріляли й Фастівську громаду в Київській області: за попередньою інформацією, є влучання в інфраструктурні об’єкти. На місці працюють рятувальники. Цю інформацію «Суспільному» підтвердила речниця ДСНС Вікторія Рубан.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Фото: ДСНС