Президент України Володимир Зеленський записав відео, в якому звернувся до мешканців Херсона, Бердянська, Каховки, Енергодара, Мелітополя, Маріуполя й інших українських міст та сіл на півдні України: «Звертаюсь до усіх українців, всюди, де ми є. Робіть усе для захисту нашої держави. Для порятунку нашого народу. Боріться. Воюйте і допомагайте. Гоніть цих рабів! Гоніть окупантів! Щоб Україна – жила. І ми всі – разом з нею. Вільна і мирна. Яку ми так любимо. Слава Україні!».

ХЕРСОН: Усі ми сьогодні побачили, як у вільних людей стріляють раби. Раби пропаганди. Раби, які звикли пакувати в автозаки навіть бабусь із чистим плакатом, і навіть дівчину з аркушем паперу, де написано одне слово: «мир».

Ці раби, яких прислала Росія, ніколи не бачили стільки вільних людей на площах, на вулицях. Ніколи не бачили тисячі людей, які не мають страху перед ними – рабами зі зброєю в руках.

МАРІУПОЛЬ: Місто, яке окупанти руйнують «у попіл», але яке переживе їх усіх – нікчемних рабів, які не уміють піклуватися про власну країну, про власних людей, а ще й ідуть до чужих. За кожного українця ми боремось, і про всіх памʼятаємо. Кожному і кожній вдячні. 

Вдячні Львову, Франківську, Хмельницькому, Чернівцям, Тернополю, Луцьку, Ужгороду, Кропивницькому, Запоріжжю, Дніпру, Кривому, Вінниці, Рівному, Черкасам, Полтаві, Одесі! Тим, кого, можливо, нечасто згадують у промовах. Але хто дбає про наше спільне майбутнє.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі