Ведучий американського лейт-найт шоу The Tonight Show Джиммі Феллон закликав підтримати благодійну організацію World Central Kitchen і її засновника Хосе Андреса, який організував польові кухні в Україні.

«Якщо відбувається якесь лихо, Андрес завжди там, він годує людей. Зараз він перебуває в Україні. Це розриває мені серце. І це водночас неймовірно. Ми можемо допомогти йому, підсвітивши його організацію WC Kitchen. Якщо можете, пожертвуйте їм гроші», – розповів Феллон в прайм-тайм американського телебачення.

Підтримати благодійну організацію можна за посиланням

Раніше ми розповідали про те, що шеф-кухар Хосе Андрес прилетів на кордон України та Польщі та організував там роботу кухонь для людей, які перетинають пропускні пункти.

Нині Андрес перебуває у Львові, він показує у відео, як його команда працює у місцевій пекарні.

Хосе Андрес – шеф-кухар та засновник організації World Central Kitchen, що відповідає за постачання їжі під час стихійних лих і гуманітарних катастроф.

Раніше Андрес персонально засудив дії Володимира Путіна: «Ми більше не можемо дозволяти путінам цього світу робити такі жахливі речі. Життя – це не гра в «Монополію». Усім, хто зараз підтримує Путіна, має бути соромно. Усім, хто каже, що Путін хороший лідер – вам має бути дуже соромно».

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі