У Києві подовжили комендантську годину. Вона триватиме до 8:00 28 лютого (понеділок). Розповідаємо, як працюватиме транспорт у цей час.

  • Комунальний транспорт не перевозить населення, поки діє комендантська година. Перевізники виконують завдання Київського центрального штабу, забезпечують транспортом захисників, повідомляють у КМДА.
  • Станції метрополітену працюють лише в режимі укриття – рух поїздів не здійснюється. Гермозатвори на «Червоній» гілці закриті. Їх відкривають лише для того, аби додатково прийняти населення. На інших станціях «герма» відкрита.
  • У метрополітені працює поліція. Поліцейські спільно з працівниками метро формують потребу в харчуванні, медикаментах та теплих речах, аби забезпечити ними людей у метро.

Під час комендантської години цивільним не можна перебувати на вулиці та рухатися власним транспортом, окрім того, що має спецперепустки.

Усі цивільні, які перебуватимуть на вулиці у період комендантської години, вважатимуться членами російьких диверсійно-розвідувальних груп.

Виходити з будинку можна лише для того, щоб прослідувати у найближче укриття у разі оголошення повітряної тривоги. З собою обов'язково мати документи, які підтверджують особу.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

ОБКЛАДИНКА: КМДА