«Київстар», Vodafone і lifecell будуть надавати послуги без коштів на рахунках, повідомляють мобільні оператори у своїх соціальних мережах.

«Київстар»

Оператор скасував комісію послуги «Екстра гроші»: це значить, що користувачі зможуть замовити додаткові кошти на свій рахунок, а пізніше повернути. Для корпоративних клієнтів нададуть кредитний ліміт на 2 місяці. Також обіцяють не вимикати домашній інтернет навіть тим, хто має заборгованість.

Vodafone

Мобільний оператор надає тисячу хвилин для дзвінків по Україні та 10 ГБ для доступу в інтернет. Цим пакетом можна буде скористатися протягом 30 днів.

Такі послуги зможуть отримати й ті абоненти, які мають заборгованості. Для них встановили кредитні ліміти на 90 днів, щоб вони залишалися активними в мережі.

Lifecell

Усім користувачам нарахують 5 ГБ інтернету та 30 хвилин для дзвінків на будь-які номери в Україні. Цей пакет послуг буде дійсний протягом місяця.


Поки що мобільний звʼязок та інтернет працює, але під час військових атак і боїв проблеми можуть статися в будь-який момент.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі