В’їзди та виїзди з Києва не закривали, повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Інформація щодо обмеження руху автомобілів не відповідає дійсності.

Міський голова Віталій Кличко додав, що на в’їздах до Києва, на контрольно-пропускних пунктах обладнть захисні споруди. «Тому в’їзд може бути ускладненим. Прошу поставитися до цього з розумінням», – написав він.

Метро працює у звичному режимі, окрім червоної лінії, де з організаційних причин потяги курсують від станції «Лісова» до станції «Шулявська» (від «Шулявської» до «Академмістечка» не курсують).

Наземний громадський транспорт також продовжує курсувати в нормальному режимі, але скоротили кількість автобусів, маршруток, трамваїв і тролейбусів.

Проїзд у комунальному транспорті залишається безкоштовним.

За словами ветерана війни на Донбасі та засновника Pizza Veterano Леоніда Остальцева, Патрульна поліція попросила киян, які мають офіційну зброю, допомогти посилити блокпости на вʼїзді в місті.

«Ті, хто є в Києві, має зброю, екіпірування й не відбув у частину, потрібна ваша допомога в обороні Києва, – написав він. – Усі охочі приходьте до КПП патрульної поліції на Народного ополчення, 9. Там на КПП вас зустріне спеціальний КОП, який дасть вам патруль, який треба посилити, і разом ідете на місця, де ви потрібні».

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі