На Троєщині хочуть побудувати школу за пів мільярда гривень. Відповідний тендер на Prozorro оголосила КП «Житлоінвестбуд-УКБ».

Школа розташується на вулиці Лісківській, що на території житлового масиву Вигурівщина-Троєщина. Будівля буде розрахована на 1440 дітей.

Школу побудують на ділянці 2,89 гектара. Очікувана вартість будівництва більше пів мільярда гривень, а саме 516 мільйонів 316 тисяч гривень.

Спочатку підрядник зведе фундамент, стіни та колони, укладе перекриття та покрівлю й утеплить фасади. Далі почнуться роботи всередині приміщення. Там хочуть зробити підвісні стелі, покласти кахель і лінолеум, пофарбувати та облицювати плиткою стіни, провести мережі зв’язку, встановити освітлення, систему пожежної й охоронної сигналізації та кондиціонери.

У навчальних класах планують поставити бактерицидні опромінювачі. Їдальню обіцяють обладнати всіма необхідними меблями. На спортивних майданчиках у дворі покладуть м’яке гумове покриття, а на стадіоні – штучну траву.

Тендерні пропозиції можна подавати до 9 березня 2022 року. Будівництво нової школи очікують завершити до 30 серпня 2023 року.


У листопаді на Троєщині демонтували МАФи, щоб відкрити велодоріжку. Також хочуть оновити веломаршрут з Троєщини до центру.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі