Маколей Калкін зніматиме документальний серіал про кризу середнього віку, повідомляє Deadline.

У серіалі актор ставитиме питання, які цікавлять кожного, кому виповнилося 40, пише видання. Наприклад, як треба сприймати старіння у суспільстві, яке одержиме молодістю, або чим вимірюється успіх.

Також із героями проєкту Маколей Калкін планує обговорити питання батьківства та довгих відносин, додає Variety. «Незважаючи на свій зірковий статус, Маколею, як і усім, доводиться стикатися із питаннями звичайного чоловіка середнього віку. Він живе із дружиною та маленькою дитиною..», кажуть продюсери студії Lightbox, яка буде займатися зйомками майбутнього серіалу.

Ідея серіалу у зірки «Один удома» з’явилася ще у 2020 році, після його публікації у Twitter. Тоді актору виповнилося 40 років. Він пожартував із цього приводу, запитавши своїх підписників, що ще він може зробити у житті. Цей пост набрав більше трьох мільйонів лайків та майже пів мільйона ретвітів.

Дата виходу документального серіалу про кризу середнього віку поки невідома.


У листопаді 2021 року стримінговий сервіс Disney+ показав римейк новорічного фільму «Один вдома» під назвою Home Sweet Home Alone. Замість Маколея Калкіна головну роль зіграв 12-річний актор з оскароносного «Кролика Джоджо» Арчі Єйтс (у фільмі його звуть Марк Мерсер).

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Обкладинка: Macaulay Culkin