Культурний центр «Краків» на Русанівській набережній планують відкрити після ремонту у квітні 2022 року, повідомив The Village Україна депутат Київради та перший заступник голови Дніпровської РДА Олесь Маляревич.

«З урахуванням налагодження всіх процесів реально відкриємо у квітні», – сказав він.

У культурному центрі буде кінозал, театральна студія, музичні сцени, студія звукозапису, коворкінг і репетиційна база для різних колективів.


Культурний центр «Краків» розташовується в будівлі колишнього кінотеатру «Краків», який побудували ще в 1968 році на Русанівській набережній. Центр почав діяти в жовтні 2015 року. У 2018 році будівлю закрили на капітальний ремонт. На реконструкцію «Кракова» з міського бюджету виділили 118 мільйонів гривень.

Спочатку ремонт здійснювала компанія ТОВ «Інтеграл Буд-Стандарт», але через порушення термінів і технології угоду переуклали з ТОВ «Ж.О.К». Над проєктом реконструкції працювала компанія BVI Group.

У листопаді 2020 року в будівлі завершили фасадні роботи, проклали комунікації та встановили ліфт. Відкрити оновлений центр збиралися в листопаді 2021 року.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Фото: Олесь Маляревич