Кар’єрний марафон для людей віком від 50 років від фонду «Життєлюб» проходитиме з 2 лютого по 2 березня 2022-го в онлайн-форматі. Він буде корисний тим, хто хоче знайти нову роботу або змінити професію.

На марафоні можна буде дізнатися, як правильно писати резюме та мотиваційні листи, де шукати роботу, як проходити співбесіди. Успішні студенти отримають індивідуальні кар’єрні консультації.

Вебінари проводитимуть проєктна менеджерка «Життєлюбу» Юлія Руденко, керівниця відділу маркетингу Work.ua Саша Лєтова, HR-маркетологиня Тетяна Пашкіна, HR-експертка Каріне Макіян, кар’єрна консультантка Тетяна Волошина й експертка з ораторської майстерності Вікторія Нікуліна.

Також своїм досвідом поділиться учасниця попердніх марафонів, Наталя Хабарова, яка у віці 50+ змінила професію та стала флористкою.

Щоб стати учасником марафону, потрібно заповнити гугл-форму.


Ейджизм є поширеним видом дискримінації в Україні. Згідно з опитуванням 2018 року, 39,7% громадян зазнавали цієї дискримінації, серед них – 33% людей від 18 до 29 років, 39,3% – віком від 30 до 54 років, і майже 50% – віком понад 55 років.

«Життєлюб» уже запустив кілька проєктів, які допомагають людям старше 50 соціалізуватися та знайти роботу. Наприклад, у березні 2021-го вчетверте провели «Тиждень дорослого стажера», у межах якого кандидати 50+ можуть спробувати себе в новій професії та стати фрилансерами. За результатами стажування кандидату можуть запропонувати постійне місце роботи.

Раніше також запустили курс із SMM для пенсіонерів разом зі школою Bazilik, а ще відкрили агентство моделей, яким за 50.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі