Упродовж 2021 року в Києві встановили делінеатори на 40 ділянках доріг, повідомили в «Центрі організації дорожнього руху».

Завдяки делінеаторам забезпечили безперешкодний проїзд «швидких» біля медзакладів, зокрема біля поліклініки на вулиці Ризькій, лікарень на вулицях Зоологічній, Терещенківській, Дегтярівській, Калнишевського та Кондратюка, підстанцій швидкої меддопомоги на вулицях Джеймса Мейса та Електротехнічній, пологових будинків на Мостицькій та Лєскова, інституту серця та клінічної лікарні на Братиславській.

Також підвищили безпеку біля дитячих закладів. До прикладу, біля музичної школи на вулиці Ентузіастів і гімназії в Бутишівому провулку.

Делінеатори встановили й на зупинках громадського транспорту, зокрема поблизу Либідської площі, на вулиці Юрія Кондратюка. Також – на пішохідних переходах на вулиці Костьольній, Антоновича, Крутому узвозі та інших.


Делінеатори розподіляють транспортні потоки і перешкоджають стихійному паркуванню. Таким способом у Києві підвищують пропускну спроможність доріг і видимість.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі