Українська авіакомпанія Air Ocean Airlines тимчасово скасувала всі рейси.

У компанії це пояснили тим, що постачання нових літаків затримується, а авіалайнери, які уже використовують, треба обслугувати.

Відновити польоти збираються з 15 березня 2022 року.

Як повернути гроші за квитки

  • Якщо ви придбали квиток на сайті авіакомпанії, то кошти автоматично повернуть на картку.
  • Якщо ви придбали квиток в агента, то треба звернутися туди, де ви купували квитки.

Також Air Ocean пропонує зберегти право польоту з відкритою датою вильоту, а при купівлі наступного квитка обіцяє надати знижку у розмірі 50% від вартості квитка.

За додатковою інформацією можна звертатися за телефоном 093 177 5977.

Перші повідомлення про скасування рейсів пасажири почали отримувати 14 січня, пише видання аvianews.com. При цьому українське законодавство передбачає, що авіаперевізник повинен повідомляти про скасування рейсів щонайменше за 14 днів до вильоту, інакше він зобов'язаний виплатити компенсацію від 250 до 600 євро залежно від тривалості маршруту.

Наприкінці грудня Air Ocean уже скасувала рейс Чернівці – Київ, пояснивши це «несприятливими погодними умовами, які останнім часом періодично виникають в Чернівцях». Польоти в напрямку Харків – Київ зупинили в січні «з комерційних причин».


Компанію Air Ocean Airlines заснували у вересні 2020 року, але виконувати рейси вона почала в листопаді 2021 року. Компанія запустила рейси з Києва до Запоріжжя, Львова, Чернівців, Харкова, а також зі Львова до Запоріжжя та Харкова. Її флот складався з двох літаків Ан-148, які раніше використовували в Росії.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Обкладинка: Air Ocean Airlines