Холдинг емоцій !FEST («Криївка», «Найдорожча ресторація Галичини», «Дуже висока кухня») відкрив у Львові магазин іграшок, який називається Telesyk Airlines.

«Ми відбираємо лише ті іграшки, якими самі бавимося. Бо хочемо, щоб кожен, хто їх купує, міг бути певним, що бавитися корисно й цікавою», – підкреслюють власники.

Співвласник !FEST Юрко Назарук каже, що магазин дуже хотіли встигнути відкрити до Святого Миколая, «щоб допомогти бородатому з тими його щорічними біганинами».

У магазині вже можна придбати гумових качок, стилізованих під Халка, дракона Беззубика, Бетмена та новорічного оленя Руфольда

Раніше Telesyk Airlines був брендом дитячого одягу в «Авіації Галичини», однак його вирішили розширити й зробити не тільки брендом вбрання, а й іграшок. Проєкт магазину реалізувала команда «Авіації Галичини»


Холдинг емоцій !FEST – мережа концептуальних авторських ресторанів і напрямів, заснована у Львові 2007 року трьома підприємцями: Андрієм Худо, Дмитром Герасімовим і Юрком Назаруком.

У 2018 році «Авіація Галичини» вийшов на Kickstarter і зібрав половину суми за 20 годин. Гроші збирали на виробництво мультифункціонального худі Syla. За місяць кампанії бренд зібрав 20 071 долар. Щоб запустити продукт на ринок, розробники планували зібрати 7 тисяч доларів: цю суму вони отримали в перші 30 годин.

У грудні 2021 року холдинг емоцій !FEST відкрив на Стрийській у Львові найбільшу «Реберню». Це третій заклад такого формату в місті. У Києві є дві «Реберні» – на Андріївському узвозі та на Арсенальній площі.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

обкладинка й фото: холдинг емоцій !FEST


Коли

10:0021:00 (щодня)

Де

м. Львів,

вулиця Шевська, 1

телефон

067 933 6706