Американське видання Time опублікувало рейтинг найкращих альбомів 2021 року.

На першому місці – медитативний Promises від Floating Points і Фероу Сандерса. Для джазмена Сандерса це був перший реліз за більш як десятиліття. Floating Points відповідав за електронні вкраплення й оркестрові партії, які виконує Лондонський симфонічний оркестр.

У першій п’ятірці також автобіографічний Vince Staples американского репера Вінса Стейплза, дебютний мікстейп to hell with it британської попспівачки PinkPantheress, третій студійний альбом рок-групи Wolf Alice – Blue Weekend, а також Still Over It r&b-виконавиці Самер Волкер, присвячений темі болісного розставання.

Donda Каньє Веста опинилася на 7 місці в рейтингу. До альбому ввійшли фіти з топ-виконавцями: від Jay-Z до Меріліна Менсона.

До рейтингу Time також потрапили альбоми Міранди Ламберт, Джека Інгрема та Джона Рендала (кантрі), Weedie Braimah (джаз-фьюжн, афро-джаз), Navy Blue (Сейдж Ельсессер, хіп-хоп) і Язмін Саліван (соул).

10 НАЙКРАЩИХ АЛЬБОМІВ 2021:

 Promises, Фероу Сандерс, Floating Points & The London Symphony Orchestra

 Vince Staples, Вінс Стрейплз

 to hell with it, PinkPantheress

 Blue Weekend, Wolf Alice

 Still Over It, Самер Волкер

 The Marfa Tapes, Міранда Ламберт, Джек Інгрем і Джон Рендал

 Donda, Каньє Вест

 The Hands of Time, Weedie Braimah

 Navy’s Reprise, Navy Blue

 Heaux Tales, Язмін Саліван


Музичний сервіс Apple Music оприлюднив список найпопулярніших хітів і виконавців за 2021 рік. Переможців визначали за кількістю прослуховувань на цифровій платформі. До ста найпопулярніших пісень в Україні ввійшли лише пʼять українських виконавців.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі