Квест «Новорічні пригоди Деснянки» із елементами доповненої реальності можна буде безкоштовно пройти на Троєщині, повідомляє платформа гейміфікації FreeCen Games.

Квест почнеться на День святого Миколая, 19 грудня, о 15:00 на площі біля кінотеатру «Флоренція», що на вулиці Володимира Маяковського, 31. Грати можна буде у будь-який час протягом місяця самому або в команді.

Для участі треба встановити додаток FreeGen для iOS чи для Android. Після цього треба завантажити маршрути і починати квест. Організатори також радять встановити на мобільний додаток доповненої реальності AR. Але якщо не виходить, можна просто натиснути «пропустити».

При реєстрації необхідно внести свої дані. У FreeCen Games пояснюють, що це потрібно для отримання подарунків.

Результати квесту та рейтинг учасників стануть відомі 19 січня. Десять найкращих гравців отримають подарунки.

Також учасники можуть отримати «миттєві призи», якщо активують дві точки: ТРЦ «РайON» (вулиця Миколи Лаврухіна, 4) і в ТРЦ «Проспект» (вулиця Гната Хоткевича, 1В). Подарунки можна буде забрати на інфопоінтах ТЦ.

Організатори додають, що, крім квест-маршруту, за допомогою додатку FreeGen можна створити доповнену реальність і у себе у квартирі: поставити віртуальну ялинку, станцювати з Миколайчиком, зробити селфі із Санта Клаусом та Снігуркою і сісти в сани з оленями.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі