Компанія «Нова пошта» змінює тарифи з 1 січня 2022 року.

Посилки розділятимуть за вагою (до 2, 10 та 30 кілограм), а ті, вага яких буде найбільш популярна, матимуть нижчу вартість відправлення.

Це означає, що за посилки вагою до 2 кілограмів треба буде платити 40 гривень замість 45, а за відправлення до 30 кілограмів – 80 гривень замість 100. Але ця акція діятиме лише в межах міст та передмість і не стосуватиметься доставки між містами або доставки в села чи селища міського типу.

Крім того, у ціну за відправлення буде входити комісія за оголошену вартість (до тисячі гривень) незалежно від того, куди доставлятимуть посилку – до відділення або поштомату.

Які ще зміни планує «Нова пошта»:

  • встановить фіксовану суму, 40 гривень, за доставку документів на весь 2022 рік;
  • продовжить акцію на доставку до поштоматів (35 гривень) і післяплату без комісії. Але акція діятиме лише перше півріччя: з 1 квітня 2022 року доставка до поштомату коштуватиме на 10 гривень дорожче;
  • знизить вартість доставки до 15 гривень у тих випадках, коли покупці хочуть повернути відправлення відразу після огляду;
  • зменшить вартість відправлень із кур’єром. Якщо посилка важитиме менше 30 кілограмів, до фіксованої вартості додаватимуть 30 гривень, а якщо більше, 90 гривень за кожні 100 кілограмів.

У листопаді 2021 року «Укрпошта» запустила послугу з доставки документів. Її вартість становить 35 гривень.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Обкладинка: «Нова пошта»