Нова українська авіакомпанія Air Ocean, яка літатиме на вітчизняних Ан-148, оприлюднила розклад польотів і ввела перші промо-тарифи.

Перші внутрішні рейси:

  • Київ – Запоріжжя. Перший виліт 21 листопада, щоденні рейси;
  • Київ – Львів. Щоденні рейси з 22 листопада;
  • Київ – Чернівці. У понеділок, вівторок і п’ятницю з 28 листопада;
  • Львів – Харків. Рейси з 12 грудня в четвер і неділю.

На ці рейси авіакомпанія вже отримала слоти в аеропортах. У межах промо-акції до 20 листопада квитки коштують по 30 доларів (780 гривень).

Після отримання дозволів на польоти в Дніпрі, Стамбулі й Аммані авіаперевізник відкриє продаж квитків на маршрути Львів – Дніпро, Київ – Амман і Чернівці – Стамбул.

Також в економкласі подорожувальникам безкоштовно подаватимуть круасан на ранкових рейсах і бутерброди на вечірніх, а на міжнародному рейсі Київ – Амман пропонуватимуть гарячі страви.

У преміумекономі на будуть холодні або гарячі страви на вибір. Також разом із квитками є можливість збільшити норму ручної поклажі та перевезення двох місць багажу до 32 кілограмів.


Air Ocean базуватиметься в аеропорту «Київ» (Жуляни), а літаки обслуговуватимуть у двох класах: економ і преміумеконом.

Air Ocean Airlines заснували у вересні 2020 року. Авіакомпанія стала першою в країні, яка основним видом своєї діяльності обрала виконання регулярних і чартерних перевезень як на внутрішніх маршрутах України, так і за її межами на літаках сімейства Ан-148, Ан-158 розроблення ДП «Антонов».

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

обкладинка: ДП «Антонов»