Мер Києва Віталій Кличко звільнив заступника голови КМДА Олександра Густєлєва, повідомляють в адміністрації.

Причиною називають затягування робіт із завершення будівництва Подільсько-Воскресенського мосту. 

«Усе, що було потрібно, щоб завершити роботи для запуску автомобільного руху, було забезпечено. І фінансово, й організаційно. Водночас заступник, який відповідає за об’єкт, не зміг раціонально організувати роботу», – зазначив Кличко.


Подільсько-Воскресенький міст будують через річку Дніпро, він має з’єднати Поділ із Райдужний масивом. Будівництво почали в 1993 році, і запуск мосту постійно переносять. Його загальна довжина становить близько 7,5 кілометра.

Станом на 21 серпня 2021 року вже збудували естакаду на Рибальському півострові, лівоповоротний з’їзд із Подільсько-Воскресенського мосту на вулицю Набережно-Рибальську, естакаду на Трухановому острові, міст через річку Десенка, естакаду в урочищі Горбачиха, заїзд на Подільсько-Воскресенський міст із вулиці Набережно-Хрещатицької в районі вулиць Верхній і Нижній Вал.

Також заасфальтували підходи до заїзду на міст із частини вулиць і міст через річку Десенка, облаштували зливну каналізацію. Натягнули ванти аркового мосту через річку Дніпро.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Обкладинка та фото: КМДА