У Дарницькому районі Києва після реконструкції відкрили дитячий садок № 741, повідомляють у КМДА.

Він розташований на проспекті Миколи Бажана, 7-Є.

У будівлі провели ремонт, встановили обладнання індивідуального теплопункту, вентиляційних камер, облаштували харчоблок, пральні; оновили системи внутрішнього водопостачання, каналізації, електроосвітлення. 

Для дитсадка придбали всі необхідні меблі й устаткування, приміщень для музичних і фізкультурних ігор та занять. Також будівля має сонячні панелі на даху, тому частково самостійно покриватиме потреби в енергоспоживанні.

Окрім дитячих кімнат, у закладі є музична та спортивна зали, сенсорна кімната, кімната ручної праці, ігротека, комп’ютерна кімната. 

Крім цього, облаштували 12 дитячих ігрових майданчиків, один із яких має обладнання для дітей з інвалідністю. Заклад розрахований на 12 груп, до 220 місць. Він розпочне свою роботу з 8 листопада.


Садочок на проспекті Миколи Бажана був введений в експлуатацію в 1985 році. Через 10 років заклад освіти закрили, його приміщення передали в оренду. У 2019 році садок повернули місту, а також вирішили здійснити реконструкцію та відновити його роботу. Розпочали повне оновлення в березні 2020 року.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Обкладинка: Віталій Кличко