У парку «Радунка», що в Дніпровському районі Києва, відкрили майданчик для вигулу й тренувань собак, повідомляє «Київзеленбуд».

Там можна вигулювати собак без повідків і тренувати їх на спеціальних спорудах. Для цього майданчик відмежували парканом від пішохідної частини парку.

У парку також облаштували доріжки, сходи, пандуси та висадили дерева й квіти.

Це спільний проєкт КП «Київська міська лікарня ветеринарної медицини», КО «Київзеленбуд» і КП по УЗН Дніпровського району.


Наразі в парку «Радунка» триває реконструкція. Його почали ремонтувати в липні 2020 року. Тоді облаштували частину доріжок із ФЕМ, сходи та вхідну групу з гранітним облицюванням. На дитячому майданчику уклали гумове покриття та встановили столи для настільного тенісу.

У липні 2021 року в парку проклали 1500 м² доріжок, облаштували гумове покриття на дитячому майданчику, встановили частину нових лав та урн.

Наразі в Києві працюють більше 20 парків, де можна вигуляти тварину без повідка. Серед них – парк «Наталка» (для великих і малих порід собак), «Веселка», «Привокзальний», «Вербовий гай», парку на вулиці Шумського, 3, і в парку з водними об’єктами на Троєщині, у скверах на проспекті Правди, 7076, на проспекті Глушкова, 9Г, на перехресті вулиць Івана Гонти й Олени Теліги, у «Верстатобудівному», у парку «Совки», у фітнес-парку «Озеро Лебедине».

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

обкладинка: КО «Київзеленбуд»