У колишньому четвертому корпусі заводу «Арсенал» біля кінотеатру «Зоряний» розпочали будівельні роботи, повідомляє кореспондент The Village Україна.

На ділянці планують відкрити новий фудхол від співвласника мережі ресторанів Tarantino Family («Одеса-мама», Murakami, La Fontana) Дмитра Федотенкова. У коментарі The Village Україна ресторатор підтвердив, що роботи проводить його команда.

На запитання, ідеться про демонтаж будівлі чи реконструкцію, Федотенков відповів: «Це реконструкція, але, безумовно, буде багато демонтажу. Бокові «вуха» будуть знесені повністю, тому що вони аварійні».


Ресторатор Дмитро Федотенков є власником ділянки напроти кінотеатру з боку вулиці Московської, на якій розміщений четвертий корпус заводу «Арсенал».

Він планує реконструювати його «за методом «Зоряного»: «Взяти цю будівлю, оновити її, але залишити в колишніх межах із невеликою висотністю». У корпусі хочуть запустити комплекс із фермерським ринком і ринком їжі. 

Раніше на цій території забудовник «Укрбуд» планував побудувати бізнес-центр Arsenal Plaza. У грудні 2019-го саме Федотенков придбав частку експрезидента «Укрбуду» Максима Микитася в проєкті, повідомляло НВ. 

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Обкладинка: «Укргазбанк»