Шоурум zero waste-товарів Ozero Space тимчасово переїхав з Микільсько-Ботанічної на перший поверх Octo Tower, що на вулиці Мечникова, 5, розповіли The Village Україна співзасновниці проєкту.

Також вони відкриють новий Ozero Space із лекторієм, кафе та шоурумом zero waste-товарів.

Його розташують у двоповерховому просторі на 220 м² на вулиці Липківського, 16–Г. Новий простір планують відкрити в грудні 2021 року. 

«Пройшов рік, як ми закінчили ремонт на минулій локації. За цей рік ми зрозуміли, що нам потрібно велике місце, яке поєднуватиме всі напрями нашої діяльності, де ми зможемо реалізувати наш освітній і консалтинговий проєкт, справжнє кафе в стилі нуль відходів, корнер для продуктів без паковання та шоурум з одягом, мистецтвом і zero waste альтернативами», – розповідають Надія Самаріна й Анна Понікарчук.

Проєктуванням простору займається архітектор Влад Голдаковський, який працював з Octo Tower. А до створення кафе долучився Євген Белоусов – власник Blur та Octo Tower.


Ozero Space – український магазин zero waste-товарів, що пропонує екологічні альтернативи речам щоденного вжитку.

Спочатку магазин працював онлайн, у 2018 році відкрили шоу-рум на Гарматній, а потім – переїхали в Izone. Останній рік шоу-рум Ozero розташовувався на вулиці Микільсько-Ботанічна, 7/9.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

обкладинка: Ozero Space