Український лоукостер SkyUp прибрав із найдешевшого тарифу з включеним багажем Standard можливість вибирати місця заздалегідь, повідомляє Avianews.

Раніше пасажири з такими квитками могли без додаткової плати забронювати місця після 5 ряду й до кінця салону, за винятком крісел в аварійних рядах. Згідно з оновленими правилами компанії, за вибір місця заздалегідь тепер необхідно буде заплатити від 6 до 21 долара.

Ціна залежить від ряду й розміщення біля проходу, на середньому кріслі або біля вікна. Безкоштовне бронювання місць заздалегідь залишилося тільки в пасажирів, які купили найдорожчі квитки за тарифом Flex.

За тарифом Standard SkyUp залишив можливість безкоштовно вибирати місце лише під час онлайн-реєстрації, починаючи з 6 ряду, за винятком аварійних рядів.

Водночас у SkyUp заявили, що не скасували можливість обрати місце, а лише змінили правила.

«Можливість вибору місця заздалегідь залишається. Зробити вибір безкоштовно можна за допомогою онлайн-чекіну, який відкривається за 15 днів до вильоту. Вибір місця в тарифі Standard під час бронювання та до відкриття онлайн-чекіну став платним. Однак для напрямків, за якими послуга онлайн-чекіну не надається, вибір місця залишається безкоштовним під час бронювання або в будь-який час заздалегідь, як і раніше», – повідомили в компанії.


Ryanair із 18 серпня не визнає посадкові талони, які пасажири придбали через сервіс пошуку квитків Kiwi. Відтепер лоукостер вважає їх фальшивими.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Фото: SkyUp