У Києві 18, 20 та 22 серпня пройдуть репетиції параду військ до Дня Незалежності Україні, а 24 серпня – сам парад. Через це в ці дні перекрить вулиці.

18, 20 і 22 серпня:

із 15:30 до 18:00 ­– на вулиці Академіка Туполєва, проспекті Перемоги, Маршала Рибалка, вулиці В’ячеслава Чорновола, вулиці Старовокзальній, вулиці Жилянській, вулиці Антоновича.

із 15:30 до закінчення заходів (орієнтовно до 01:15) ­– на Великій Васильківській (на ділянці від Либідської площі до Хрещатика), Хрещатик, вулиці Михайлівській (на ділянці від Володимирської до Майдану Незалежності), Михайла Грушевського (на ділянці від Європейської площі до Кріпосного провулку), Петрівській Алеї, Парковій дорозі, Володимирському узвозі, Боричевому узвозі, вулиці Набережно-Хрещатицькій (від Боричевого узвозу зустрічною смугою до Нижнього Валу), Набережному шосе (від Дніпровського узвозу до вулиці Набережно-Хрещатицької).

із 19:00 до закінчення заходів (орієнтовно до 01:15) – на вулиці Нижній Вал, Глибочицькій, Глибочицькому проїзді, В’ячеслава Чорновола, проспекті Перемоги, Старовокзальній, Жилянській, Антоновича.

24 серпня:

із 06:00 до 08:00 – на вулиці Академіка Туполєва, проспекті Перемоги, Маршала Рибалка, вулиці В’ячеслава Чорновола, вулиці Старовокзальній, Жилянській, Антоновича.

із 06:00 до 12:00 – на вулиці Великій Васильківській (на ділянці від Либідської площі до Хрещатика), з 06:00 до 16:00 орієнтовно – на вулиці Хрещатик, Михайлівській (на ділянці від вул. Володимирської до Майдану Незалежності), Володимирському узвозі, Михайла Грушевського (на ділянці від Європейської площі до Кріпосного провулку), Петрівській Алеї, Парковій дорозі.

Також можуть перекрити рух транспорту:

із 22 до 24 серпня – на Парковій дорозі;

із 06:00 20 серпня до 24 серпня – на вулиці Михайла Грушевського;

із 06:00 23 серпня до закінчення заходів – на вулиці Володимирській (на ділянці від Великої Житомирської до бульвару Тараса Шевченка), Богдана Хмельницького (на ділянці від Леонтовича до Рєпіна), вулиці Ярославів Вал (на ділянці від Івана Франка до Володимирської), Миколи Лисенка, Малій Житомирській (на ділянці від Володимирського проїзду до Михайлівського пров.).

Крім того, 18, 20, 22 та 24 серпня не будуть працювати паркувальні майданчики на вулиці Хрещатик, на бульварі Лесі Українки (в обидва напрямки), Володимирському проїзді, вулиці Богдана Хмельницького, Набережному шосе, Парковій дорозі.

Під час тренувань 18, 20, 22 серпня обмежать доступ на території на Трухановому острові, де проводять артилерійський салют.


24 серпня Україна святкує День Незалежності. Через святкування в Києві на два дні призупинять вакцинацію проти COVID-19.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Обкладинка: ЗСУ