Месенджер Telegram презентував нові оновлення, зокрема групові відеодзвінки тепер підтримують до 1000 глядачів.

Розробники заявляють, що завдяки відеоконференції, які підтримують до 1000 глядачів в Telegram відтепер можна дивитися трансляції лекцій, концертів та інших масових заходів.

Також у новій версії Telegram можна переглядати відеозаписи в прискореному або сповільненому режимі. Для відеоповідомлень підвищено якість і дозвіл зображення та додана можливість розгорнути відео на всю ширину чату.

Крім цього, сервіс оновив відеоповідомлення: відсьогодні якість і дозвіл зображення в відеоповідомлення збільшено, а натиснувши на отримане відео, то воно розгорнеться на всю ширину чату.

Якщо поставити відеоповідомлення на паузу, його можна перемотати назад або вперед  так що якщо коритувач щось пропустив або не розчув, то повідомлення не доведеться переглядати цілком.

В оновленому відеоплеєрі відтепер можна уповільнити або прискорити відеозапис, вибравши швидкість 0.5, 1.5 або 2 Х. На Android також підтримується швидкість 0.2x.

Ще одним нововведенням став таймер автоматичного видалення повідомлень в чатах. Тепер його можна встановити на 1 місяць.


Функція відеодзвінків з'явилася в Telegram 14 серпня 2020 року. Весною 2021 року з'явилась функція групових відеодзвінків.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі