30 липня завершився контракт між Українською асоціацією футболу та тренерським штабом збірної України з футболу, повідомили в асоціації.

Андрій Шевченко працював зі збірною з 2016 року. За цей час найвищим досягненням став вихід збірної до чвертьфіналу чемпіонату з Європи, що стало кращим показником України в історії виступів на цьому турнірі.

«У червні 2020 року Виконком Української асоціації футболу запропонував Андрію Шевченку та його тренерському штабу продовжити контракт до кінця 2022 року. Проте Андрій Шевченко та його тренерський штаб заявили про бажання перейти на клубну роботу, тому контракт продовжили лише на рік», –ідеться в повідомленні.

Сам Андрій Шевченко заявив про те, що він покидає збірну, ще 31 липня.


На 9 серпня заплановано засідання Виконкому УАФ, на якому буде ухвалено рішення щодо нового тренерського штабу збірної України.

Наразі збірна України виступає у відбірному циклі ЧС-2022. Після трьох стартових матчів у її активі три очки. Найближчі матчі відбору для збірної України – 1 вересня на виїзді зі збірною Казахстану та 4 вересня вдома зі збірною Франції.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Фото: Андрій Шевченко