23 липня на території ВДНГ почав роботу музей електрогітар від Universum Guitars, про це повідомив гендиректор національного комплексу Євген Мушкін.

Він став восьмим у світі музеєм електрогітар. В закладі представлені експонати з різних куточків планети (наприклад, Fender Telecaster '52 і Gibson Les Paul Artisan). Загалом колекція музею складає 300 гітар, виготовлених з 50-х років і до наших днів.

Для відкриття музею інвестор повністю відновив оригінальну ліпнину, паркет, вікна, двері павільйону №6. На місці, де в радянські часи був кінотеатр «Прогрес» тепер концертний зал на 200 глядачів, де будуть концерти, театралізовані постановки, шоу і т.д.

Також на базі музею створять музичну школу. Працюватиме музей з 10:00 до 19:00. В понеділок вихідний.


У липні на території Національного комплексу «Експоцентр України» (ВДНГ) почали будівництво урбан-парку. У межах проєкту там має з’явитися майданчики для вуличних видів футболу, баскетболу, танців, воркауту й паркуру, клаймбінгу, дитячі урбан-локації, столи для тенісу та бетонний скейт-парк.

Раніше гендиректор Виставкового центру Євген Мушкін розповів The Village Україна про результат 4 років своєї роботи та подальші плани розвитку комплексу.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Фото: Євген Мушкін