Генеральний директор Twitter Джек Дорсі заявив, що соцмережа планує інтегрувати біткоїни для оплати спеціальних послуг Twitter, повідомляє TechCrunch.

Біткоїни можуть використовуватися для оплати окремих можливостей соцмережі, як-то: Twitter Tip Jar або Super Follows. Також Twitter працює над передплатою Twitter Blue, яка дозволить користувачам зберігати й організовувати улюблені твіти в колекції, а також скасовувати відправку твітів.

Очікується, що покупка такої передплати буде здійснюватися за криптовалюту. Крім того, соцмережа анонсувала сервіс Super Follows, який дозволить користувачам Twitter стягувати плату з підписників і надавати їм доступ до додаткового контенту.

Таким способом блогери зможуть безпосередньо монетизувати свій контент і не залежати від рекламодавців. Цілком можливо, що й такі платежі стануть доступні не тільки в доларах, але й у біткоїнах.


Twitter почав тестувати функцію платного бонусного контенту Super Follow на початку червня. Вона буде схожа на сервіс Patreon. Для її використання треба мати щонайменше 10 000 підписників і публікувати від 25 дописів за 30 днів.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі