The Village Україна запускає YouTube-шоу «Простими словами» про психологію з гумором та історіями. Це вже третій сезон однойменного подкасту, але тепер у формі відео. Він присвячений типам особистості.

«Проєкт «Простими словами» на The Village Україна базується на ідеї щоразу давати нашим читачам усе більше та дозволяти їм заглиблюватися. Два роки тому регулярний текстовий формат на сайті перетворився на подкаст про емоційний інтелект і наведення ладу в стосунках із собою.

Аби дати більше теплій спільноті, яка утворилася навколо подкасту та зробити його доступнішим для людей, які не звикли до подкаст-формату, ми виходимо на YouTube. Окрім нової порції життєво необхідних знань про себе, третій сезон подкасту дає ще й можливість спостерігати за живим і відкритим тандемом його ведучих», – Андрій Баштовий, головний редактор The Village Україна.

Анонс прем'єри 29 липня / YouTube канал «Простими словами»

Партнери проєкту – HRONICA STUDIO, які створюють візуальну частину шоу.

«Ми дуже раді бачити, що наш надважливий спільний проєкт набирає обертів і скоро буде ширитиися ютубами наших глядачів.

Ми разом з The Village Україна створювали цей формат як відео практично з нуля, адже до цього він існував лише в аудіоформі. Від першої зустрічі до зйомки першого епізоду пройшло лише кілька тижнів.

У нас вийшло майже кіно, яке може допомогти людині зробити крок назустріч собі в питаннях ментального здоров’я», – Паша Ступак, креативний директор HRONICA STUDIO.

Прем’єра першого епізоду – 29 липня, о 19:00, на YouTube-каналі «Простими словами». Ведучі шоу – психотерапевт Ілля Полудьонний і письменник Марк Лівін.

 Підписатися


«Простими словами» – це проєкт The Village Україна про ментальне здоров’я. У шоу вже вийшло два сезони, що налічують 40 епізодів. Перший сезон присвячений емоційному інтелекту, другий – захисним механізмам психіки.

Шоу зібрало майже півтора мільйона прослуховувань на всіх подкаст-платформах.

Також за мотивами першого сезону вийшла книга «Простими словами. Як розібратися у своїх емоціях».


 Підтримайте розвиток подкасту на Patreon
 Купуйте книжку «Простими словами»