У додатку BetterMe: Homeworkout & Diet додали тренування для людей з інвалідністю, повідомляють у компанії.

Під час реєстрації в застосунку користувач відповідає на питання про своє здоров’я, звички в побуті й харчуванні. Також він зможе вказати, що є людиною з інвалідністю, і в подальшому додаток адаптується під нього. Після реєстрації такий користувач отримає доступ до тренувань і челенджів, спеціально розроблених сертифікованими тренерами та реабілітологами для людей з інвалідністю.

Контент для людей з інвалідністю включає:

  • спеціалізовані тренування для людей на інвалідному візку (кардіо й силові), а також вправи з загальної бібліотеки BetterMe, які підходять людям з інвалідністю;
  • челенджі орієнтовані на вправи в колясці.

Під час реєстрації такі користувачі отримають 80% знижки на користування додатком, це включає необмежений доступ до бібліотеки тренувань, плани харчування й різні челенджі.

Відео створено студією HOLSTfilms з Києва. Режисерка – Анастасія Ковальчук

Тренування для людей на візках запустили до Всесвітнього дня обізнаності про універсальний доступ (Global Accessibility Awareness Day), який відзначають 20 травня щорічно з 2009 року. За даними ВООЗ, понад мільярд людей у ​​ світі має ту чи ту форму інвалідності, це близько 15% населення планети.


BetterMe – продуктова компанія, яка створює мобільні додатки для здорового способу життя, її створили українські розробники. Застосунок можна завантажити в AppStore і Google Play.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Фото: BetterMe