Стримінг HBO Max презентував перший офіційний трейлер спецвипуску сіткому «Друзі», який вийде на екрани 27 травня.

Із відео ми бачимо, що формат випуску матиме більш розмовний жанр, а не серії. Наприклад, актори згадують відомі моменти серіалу та розмірковують «чи була в Роса та Рейчел перерва».

У випуску знялися всі головні актори: Дженніфер Еністон, Кортні Кокс, Лізи Кудроу, Девіда Швіммера, Метта Леблана й Меттью Перрі. Відомо, що вони отримають по 2,5 мільйона доларів за участь у проєкті.

Також у трейлері з’являються й виконавці другорядних ролей. Наприклад, Меггі Віллер, яка грала в серіалі Дженіс, подружку Чендлера (Меттью Перрі).

Крім цього, відомо, що в епізоді знялися Девід Бекхем, Джастін Бібер, корейський гурт BTS, моделі Сінді Кроуфорд і Кара Делевінь, співачка Леді Гага, актори Кіт Герінґтон, Джеймс Корден, Різ Візерспун та інші.

Режисером і продюсером спецвипуску став Бен Вінстон. Раніше він знімав документальні фільми про американський гурт One Direction і співака Шона Мендеса.


«Друзі» – американський ситком про групу з шести друзів, що живуть у Нью-Йорку. З 1994 до 2004 року серіал виходив на телеканалі NBC. Шоу стало дуже популярним у різних країнах світу та за свої 10 сезонів на телебаченні отримало багато нагород («Еммі» й «Золотий глобус»).

Про вихід спецвипуску стало відомо в лютому 2020 року. На початку травня вийшов офіційний тизер. 

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Фото: скрин із відео