11 травня у Львові розпочалася вакцинація проти COVID-19 працівників компаній-членів ІТ-спільноти міста, повідомляють у Lviv IT Cluster.

Використовують препарат AstraZeneca, яким планують провакцинувати кілька тисяч ІТ-спеціалістів. Сам процес триватиме до 28 травня в окремо облаштованому центрі на стадіоні «Арена Львів».

Доступ до центру матимуть лише представники ІТ-індустрії за попередньою реєстрацією. У кластері вважають, що старт масового вакцинування ІТ-спільноти міста позитивно вплине на динаміку вакцинування у Львові.

Станом на 11 травня у Львівській області від COVID-19 вакциновано 61 671 особу.


Львівський ІТ Кластер – спільнота ІТ компаній, влади й освіти, які взяли на себе відповідальність працювати над розвитком галузі та регіону через освіту, промоцію галузі (міста, регіону, компаній) та інфраструктури.

Загальна вакцинація від коронавірусу в Україні почалася 24 лютого. Записатися на вакцинацію з 1 березня 2021 року можна через вебпортал або мобільний додаток «Дія». Наразі в Україні роблять щеплення вакцинами AstraZeneca-SKBio / Covishield (AstraZenecа), CoronaVac і Pfizer.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Фото: Lviv IT Cluster