Uber Shuttle з 11 травня відновлює роботу в Києві, повідомляють у компанії.

У компанії зазначають, що всі 48 маршрутів будуть такими ж, якими були на початку року, за невеликими винятками. Якими саме, не уточнюють.

З 11 до 28 травня буде діяти акція: усі поїздки коштуватимуть 20 гривень.

Крім того, тепер кожна поїздка на Uber Shuttle буде гарантована. Якщо система не зможе знайти водія, то користувачу дадуть промокод на поїздку в UberX або PoolChance. Промокод буде дійсний протягом двох годин.

Як це працює:

  • Користувач має заздалегідь забронювати поїздку в Uber Shuttle.
  • Якщо система не може знайти водія й поїздка скасовується за 25 хвилин до початку, в акаунт користувача автоматично додається промокод для UberX і PoolChance. Сума промокоду відповідає орієнтовній вартості поїздки на UberX за маршрутом, вибраним для поїздки на шатлі. Користувачу прийде лист із повідомленням про промокод.
  • Протягом двох годин після скасування поїздки користувач може замовити UberX або PoolChance і безкоштовно дістатися пункту призначення. Вартість поїздки становитиме 0 гривень.

Як водії, так і пасажири Uber Shuttle мають дотримуватися протиепідемічних заходів, зокрема бути в масках під час поїздок.


Uber Shuttle – це один із сервісів Uber , стосується замовлення поїздок у мікроавтобусі за визначеним маршрутом. Його запустили в Києві навесні 2019 року. Uber Shuttle у Києві призупиняв роботу з 5 квітня 2021 року через карантин.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Обкладинка: КМДА