Консалтингова компанія UGBN Development анонсувала новий проєкт Circle B15, проілюструвавши його фотографією занедбаного автобусного парку №7 на Бориспільській, 15.

Проєктанти не розповіли, що саме збираються зробити на місці автопарку, але зазначили, що там не будуть будувати ТРЦ чи ЖК.

У коментарі The Village Україна компанія UGBN development зазначила, що діє в інтересах інвесторів з Нідерландів.

«Ми розглядаємо декілька варіантів використання вказаноі споруди. Зараз очікуємо інформацію від «Київпастранса» щодо технічного стану. У телефонній розмові нам повідомили, що вони планують робити технічне обстеження. UGBN development запропонувало виконати таке обстеження в інтересах інвесторів та «Київпастрансу», – сказали в компанії.

Наразі в будівельному реєстрі немає жодного дозволу чи декларації по автобусному парку №7.

Земельна ділянка за адресою Бориспільська, 15 перебуває у комунальній власності.

Але низка нежитлових приміщень за цією адресою (на Бориспільській, 15 розташований не лише критий автопарк, а й адміністративні та господарчі приміщення) перебуває у приватній власності. Вони належать:

  • ТОВ «Ларенса»;
  • Дмитру Сулімі;
  • Олександру Ліподату.

UGBN development – консалтингова інжинірингова компанія, заснована в Чехії. Компанія надає послуги не лише з проєктування, а й з будівництва та технічного обстеження.

Міський автопарк №7 побудували в 1973 році. Він є прикладом радянського модернізму. У 2015 році через аварійний стан автопарк закрився.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Фото: UGBN development