У торгових центрах Сінгапура з’явилися ізольовані кабінки для роботи, щоб люди могли змінити обстановку й не працювати з дому, повідомляє ВВС.

У боксі є стіл, стілець, Wi-Fi і вентилятор. Туди не можна проносити їжу або напої, а вартість оренди становить три долари за годину.

Щоб скористатися кабінкою, потрібно:

  • завантажити спеціальний додаток;
  • зареєструватися біля входу в торговий центр;
  • зареєструватися біля кабінки.

Розробники проєкту розповідають, що кабінки створені для того, щоб дозволити людям змінити обстановку та створити розмежування між домом і роботою.

Фото: TimMcDonald
Фото: TimMcDonald

Журналіст BBC зняв кабінку на деякий час. Головною причиною скористатися боксом він назвав, що «це не вітальня в мене вдома, і це найважливіше». Також він додав, що в Сінгапурі складно уникнути будівельного шуму, який відволікає від роботи.

Проте журналіст зазначив, що йому було комфортно працювати протягом двох годин, поки не почали відкриватися магазини: стало занадто шумно.

Фото: Switch

Також відкрили декілька кабінок для двох людей, яким потрібно провести зустріч.

Наразі в Сінгапурі відкрили більше 60 кабінок, і планують розширити їхню мережу по місту.

Британський бізнес-психолог Джесс Бейкер зазначив, що такі бокси можуть користуватися популярністю серед тих, хто шукає недорогу альтернативу роботі з дому.


Ізольовані кабінки для роботи також існують у Японії, наприклад, компанії Telecube і Coodesk розміщують їх на станціях метро, ​​у вестибюлях готелів і в магазинах мінітоварів.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Обкладинка: TimMcDonald